Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

CPX Sweden Välkommen till framtidens cybersäkerhet!

2021-05-18 @ 00:00 CEST

Våra talare och hela gänget på Check Point i Sverige med partners är redo att lotsa dig in i framtidens cybersäkerhet på Check Point Experience – CPX Sweden – på Moderna Museet 20 maj!

Vi kommer dela med oss av viktiga trender inom cybersäkerhet samt de strategier och verktyg som krävs för att hindra femte generationens cyberattacker i nätverk, moln, mobila enheter och klienter – allt för att du säkert ska kunna dra nytta av digitaliseringens möjligheter.

Du får höra och träffa Check Points lokala och globala säkerhetsexperter, nätverka med våra partner, kunder och andra branschexperter. Dessutom bjuder vi på ett gott skratt till en gästande komikers spaning om framtiden. Här ett litet axplock ur agendan:

  • Utvecklingen av cyberhot och Cybersäkerhet 2020
  • Varför människor är svagaste länken
  • Microsoft om utveckling genom en framtid i molnet
  • Molnsäkerhet, automatisering, konsolidering och skydd av enheter på djupet
  • IoT och nanoteknologi
  • Jesper Rönndahls analys av framtiden

Kom gärna på förmiddagen för att träffa våra partners i vårt EXPO, testa avancerade cyberspel eller möt våra säkerhetsexperter. Därefter erbjuds rundabordslunch med panoramavy över Stockholms inlopp innan sessionerna startar. Dagen avslutas med bubbel och mingel kring nya idéer från dagen innan vi sätter oss till bords för en festlig middag till fortsatt vackra vyer.

Passa på att säkra din plats på CPX Sweden och anmäl dig redan idag.

 

Detaljer

Datum:
2021-05-18
Tid:
00:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00