Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DattoCon 2022

2022-09-11 - 2022-09-13

DattoCon 2022

Datto och Kaseya kan äntligen öppna de fysiska dörrarna när DattoCon 2022 drar igång i Washington D.C. den 11-13 september.

Årets DattoCon är späckat med spännande tal, presentationer av nya lösningar och produkter, paneldebatter och inte minst möjligheten att nätverka med kollegor från hela världen.

Konferensen riktar sig till MSP:er, stora som små, men alla företag och branscher är välkomna när IT-säkerhet, moln och backup diskuteras i alla dess skepnader.

Följ med och upplev konferensens sju olika spår. De är utformade för att ge dig och ditt företag insikt och inspiration, från de senaste IT-säkerhetslösningarna för att skydda data, ändpunkter och hybridarbetsplatsen till hur du kan arbeta strategiskt med tillväxt i din MSP-verksamhet och utöka din försäljning och marknadsföring. Dessutom kommer det att finnas stora möjligheter att höra presentationer från Dattos nya VD Fred Voccola, CISO Jason Manar och CMO Mike Puglia, som alla kommer att beröra hur de ser på Datto och Kaseya som den största leverantören av molnbaserad mjukvara designad för MSP:er.

Du kan läsa mer och anmäla dig till DattoCon här: https://www.dattocon.com/

DattoCon 2022 2

 

Detaljer

Start:
2022-09-11
Slutar:
2022-09-13
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00