Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Exklusiv nätverksträff hos Ericsson Studio och Årets Kistaföretagare 20 mars

2019-03-20 @ 17:00 - 19:30 CET

Exklusiv nätverksträff hos Ericsson Studio och Årets Kistaföretagare 20 mars 1

Missa inte en exklusiv nätverksträff hos Ericsson i deras showroom, Ericsson Studio. Denna kväll utser vi även Årets Kistaföretagare 2018!!

Ericsson öppnar upp sitt showroom för oss, något som bara vip-kunder och kungligheter brukar få tillträde till.

Vi kommer att få en rundtur i framtidens värld och se vad 5G kommer möjliggöra. Hälften av alla världens uppkopplingar går genom en Ericsson-lösning, i Ericsson Studio får vi en förklaring till varför. Sedan hoppas vi på att de har möjlighet att visa upp något spännande och nytt från Mobile World Congress Barcelona 2019!

Kista Business Network har utlyst en nominering till Årets Kistaföretagare 2018. Denna kväll kommer vi att få veta vilket det blir.

Programpunkter
17.00-17.15        Registrering
17.15                  Förtäring och Nätverkande
18.00                  KBN och KSCAB utser Årets Kistaföretagare 2018
18.10                  Marie Westrin, Head of Develop Practice, Ericsson AB
18.30                  Demo Tour av Ericsson Studio
19.30                  Tack för idag

Exklusiv nätverksträff hos Ericsson Studio och Årets Kistaföretagare 20 mars 2

Viktigt
Antalet platser till denna lokal är begränsade och därför har vi också begränsat till 2 personer per företag så det är först till kvarn som gäller.

Bekräftelse på anmälan kommer alltid till den mailadress du angett, har du inte fått någon så hör av dig till oss på contact@kistabusinessnetwork.se

Eventet är kostnadsfritt och vid förhinder avbokar du dig enklast via din inbjudan, senast 24 timmar innan, vid för sen avbokning eller no-show debiteras som en avgift på 395 kr (exkl. moms).

Varför ska du delta och vad handlar Kista Business Network om?
Affärsnätverket syftar till att föra samman och synliggöra alla små- och medelstora företag och företagare i ICT-området Kista, nystartade såväl som mer etablerade, i en community för företag och företagare att vidareutveckla sin affär och öka sin kompetens för att ligga i framkant. Driver du eget företag i Kista eller är du anställd och söker möjlighet att träffa och nätverka med andra företag från olika branscher, dela dina tankar, idéer och hitta vägar till nya affärsmöjligheter så är du välkommen på våra events!

Vi arbetar för att vara en aktiv del av Kistas ekosystem och är bl a partner till Kista Science City AB, PwC, EIT Digital och Aspia. Nätverket har nu över 300 medlemmar som möts genom bl a månatliga nätverksträffar och workshops med ämnen mer på djupet där det kommer mellan 40 och 75 personer från olika företag.

Läs mer på vår hemsida
Följ oss på Facebook eller LinkedIn för mer information om Kista Business Network och vad som händer i Kista!

Detaljer

Datum:
2019-03-20
Tid:
17:00 - 19:30 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar: