Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

F5 AUTOMATION WORKSHOP

2020-09-15 @ 09:00 - 15:30 CEST

F5 AUTOMATION WORKSHOP 2

Vi bjuder in dig till en hands-on workshop med fokus på automation.

Datum: 15 september 2020
Tid: kl. 9:00 – 15:30
Plats: Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, ELLER Digitalt

I denna tekniska workshop fokuserar vi på hur vi använder F5s verktyg och metoder för att automatisera applikationsleverans och konfigurationer i F5 BIG-IP.

Vi kommer att använda en deklarativ modell där vi specificerar vilka förändringar vi vill ha gjorda, för att sedan skicka konfigurationsförändringarna med REST till en BIG-IP med Ansible Tower och Postman. Konfigurationsförändringarna kommer att utföras på BIG-IP utan att vi använder BIG-IPs traditionella GUI eller CLI.

Vi kommer lära oss att använda koncept som F5 Application Services 3, REST API, telemetry streaming, Ansible Tower, med mera.

Den största delen av tiden kommer att läggas på labbar som gör att deltagarna får erfarenhet att göra detta själv i en riktig miljö.

Det finns endast ett begränsat antal platser tillgängligt för denna workshop. Möjlighet att delta digitalt via TEAMS finns.

Anmälan måste ske senast 11 september.

Glöm inte att ta med egen laptop.

 

F5 AUTOMATION WORKSHOP 3

Detaljer

Datum:
2020-09-15
Tid:
09:00 - 15:30 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>