Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Följ med på årets IT-event

2022-05-19

Följ med på årets IT-event

Den 19 maj 2022 kommer ALSO att hålla sitt årliga event: Channel Trends + Visions (CTV), där vi denna gång kommer att fokusera på hur världens nuvarande kriser kommer att påverka den närmaste framtiden.

I år kommer evenemanget att hållas virtuellt, där alla intresserade kan delta i de spännande presentationerna och paneldebatterna LIVE, samt nätverka med experter och kollegor från branschen.

Är du med på den hållbara resan?

Idag finns en växande efterfrågan på att företag ska kunna erbjuda hållbara produkter, uppvisa låg energiförbrukning, stödja cirkulär IT och leverera molnlösningar. Är du redan med på resan? Annars kan du höra mer under CTV om de hållbarhetstrender som tar mest plats på marknaden just nu i paneldebatten med bland andra Joacim Damgaard, COO på Microsoft och Gustaco Möller-Hergt, VD på ALSO.

Få ditt genombrott där människor och teknik möts

Till CTV får vi även besök av Nicolai Moresco, Vice President på Dell, som kommer att prata om hur mobiliserad arbetskraft och edge computing blir mer och mer utbredd. Mer specifikt dyker han ner i hur du kommer att behöva investera i teknikdrivna affärsmodeller om du vill bli framgångsrik och förbli konkurrenskraftig.

Har du full kontroll över säkerheten i molnet?

Idag är fler och fler företag verksamma i molnet – det är nästan oundvikligt. Men det gör också att säkerheten flyter längre och längre bort från organisationers egna IT-avdelningar. Idag står därför företagen inför helt nya säkerhetsutmaningar som det är avgörande att de har satt sig in i. Har du? På eventet kommer Frank Scott, systemingenjör på Aruba och Tom Roholm, säkerhetsarkitekt på ALSO, att hjälpa dig med hur du hanterar säkerheten i molnet.

I samarbete med ALSO, Microsoft, Dell, Lenovo och Aruba!

Deltagande i CTV är helt gratis.

Följ med på årets IT-event 2

Läs mer om programmet här.

 

 

 

Detaljer

Datum:
2022-05-19
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>