Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Från proaktiv till prediktiv integrationsförvaltning

mars 24 @ 12:00 - 13:00 CET

Från proaktiv till prediktiv integrationsförvaltning

Vi pratar morgondagens förvaltning och hur vi förutser framtiden istället för att väntar in den.

Eventdetaljer

För att en integration över tid ska kunna vara effektiv och generera ROI är förvaltningen central. Tekniska innovationer i all ära men utan stabilitet, driftsäkerhet och lösningar att lita på är det svårt att skapa värde med systemintegration.

På iBiz Solutions har vi sedan ett gäng år tillbaka pratat oss varma om begreppet ”förvaltningsbar integration” som tar utgångspunkt i just detta. I det här webinaret bjuder vi på kunskap runt integrationsförvaltning men med ett extra fokus på hur vi med hjälp av Nodinite arbetar kontinuerligt med loggning & övervakning. Från den reaktiva support – och förvaltningsfunktionen har vi gått till att kunna arbeta proaktivt och framförallt prediktivt, helt enkelt en värdeskapande förvaltningstjänst som den bör se ut 2022.

Anmäl dig idag och träffa ledande experter från iBiz Solutions & Nodinite. Sist men inte minst delar vi också med oss av ett kundcase där du får en inblick i hur tjänsterna fungerar i ”verkligheten”. Häng med!

Agenda

12:15-12:30 Integrationsförvaltning – från proaktivt till prediktivt

12:30-12:40 Kundcase – så fungerar det i praktiken!

12:40-12:55 Nodinite – placerar kund i förarsätet, strategiskt och operativt

12:55-13:00 Frågor & diskussion

Varmt välkommen till ett fullspäckat webinar!

anmalan

 

Detaljer

Datum:
mars 24
Tid:
12:00 - 13:00 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>