Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Halvera dina Oracle licenskostnader på 60 minuter – Frukostevent 21 mars

2018-03-21 @ 08:00 - 09:30 CET

Halvera dina Oracle licenskostnader på 60 minuter - Frukostevent 21 mars 1

Framtidssäkra er drift – Genom ”Oracle on Oracle” har du alltid korrekt licens för rätt behov.

Välkommen till ett frukostevent där vi berättar hur du med ”Trusted Partitioning” kan uppnå en besparing på upp till 30-50%. Genom att få Oracle som tjänst minimeras dina licenskostnader och vi garanterar alltid att du är korrekt licensierad. Komplexiteten minskar eftersom du kan köra en blandning av Windows, Linux och Solaris på ett system.

Per Strömqvist, Pre Sale på Basefarm ger dig inspiration och kunskap om strategisk outsourcing för informationssäkerhet. Ni kanske har planer på att lämna marken och börja använda molnets kapacitet och tjänster, men är osäkra på var ni ska börja, och hur?
Med Oracle PCA kan du få Oracle databas på virtuella maskiner till låg kostnad och vi garanterar att du alltid är korrekt licensierad.

Känd kund från dagligvaruhandel beskriver Private Cloud Appliance (PCA) från databaskonsolidering till DevOps. Delar med sig av erfarenheter och lärdomar om hur PCA förändrade deras leveransmodell.

Adrian Bellini, CTO på Agnitum ger en presentation av tekniska ”best practise” med inriktning på säkerhetspolitik och principer som beskrivs i den nya EU-lagen, GDPR (General Data Protection Regulation) och hur man hanterar dem.

När: 21 mars 2018

Tid:
8.00-8.30 Frukostmingel och registrering
8.30-9.30 Talare.

Detaljer

Datum:
2018-03-21
Tid:
08:00 - 09:30 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

Basefarm, Sveavägen 159, 7 tr.