Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Information Security World (ISW) 2018

2018-10-04

Information Security World (ISW) 2018 1

ISW är en väletablerad årlig säkerhetskonferens och utställning arrangerad av NTT Security – NTT Groups specialiserade säkerhetsföretag och kompetenscentrum inom säkerhet – och kommer nu för första gången till Norden!

ISW bjuder på kunskap och inspiration om de senaste trenderna, hoten och teknologierna inom cybersäkerhet och du får träffa branschkollegor och ledande leverantörer av säkerhetsteknologi under ett och samma tak. I år kommer vi bland annat beröra Artificial Intelligence (AI), Machine Learning och Internet of Things (IoT) – omvälvande teknologier som också ger stora fördelar inom cybersäkerhetsarbetet. Dagen berör också resan till molnet och utmaningarna med att göra den allt snabbare digitaliseringen säker.

Vi är stolta att presentera en av våra huvudtalare, Johan Ronnestam, futurist och entreprenör – och vald till årets talare och TED Talks talare.  Johan kommer ta oss på en resa genom historian och in i framtiden när det gäller digitalisering. Missa inte heller Assaf Mischari, forskningschef för Team8 (världens ledande tankesmedja inom cybersäkerhet) och tidigare CTO på cyberdivisionen inom Israels elitstyrka och enhet för teknologi och intelligens. Han kommer att ge oss en unik insikt i organisationers svagheter i samhället, trender, tekniker och motivationen bakom det ökade antalet cyberattacker.

Höjdpunkter på agendan:

  • Cybersecurity from the attacker perspective
  • Best approach to protecting IoT and OT today and in the future
  • Artificial intelligence to automate realtime threat hunting
  • Keynote: A safe recipe for future business success
  • Live Hack: Internet-of-Insecure-Things
  • Finding the needle in the haystack – how to boost your threat detection

Evenemanget är öppet för dig som arbetar med cybersäkerhet och är kostnadsfritt.

Information Security World (ISW) 2018 2

Detaljer

Datum:
2018-10-04
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,