Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

MARKETING MORNING

2019-11-05 @ 07:45 - 10:45 CET

MARKETING MORNING 1

Många Kistaföretag har uttryckt en utmaning kring Marknadsföring så vi tänkte att vi kör ett specialtema bara om det.

Hur ska man som B2B företag tänka kring digital marknadsföring 2019, vi kommer med case om hur andra företag arbetat både strategiskt och operativt.

Marknadsföring är verkligen en egen värld som förändras hela tiden och det gäller att hänga med. B2B jobbar inte på samma sätt som B2C, så hur ska man göra?

Vi har samlat ett gäng specialister på området, vi börjar morgonen med frukost och nätverkade och djupdyker i ämnet lite längre än brukligt på våra events.

Kistaföretaget eMarketeers marknadschef Klaus Trolle kommer att prata om influenser och generella trender inom marknadsföring 2019.
Pssst. Denna inbjudan är gjord i verktyget eMarketeer.

Pierre Boutros från Bubbelgum med mångårig erfarenhet inom reklambranschen inom kreativ kommunikation djupdyker kring video- och musikproduktion som kommunikationsverktyg.

Mia Falgard på Mandoit har under många år jobbat på flera tekniska företag i Kista och lagt upp deras strategiska och operativa arbete och tar dessa case med sig som exempel och hur hon använt sig av branschinfluensers.

VEM VÄNDER SIG DENNA FÖRELÄSNING TILL?

Den är till för alla typer av B2B företag som behöver lära sig mer om digital marknadsföring och få lite mer hands-on kunskap vare sig man är VD, COO, teknisk produktutvecklare, säljare eller företagets marknadskommunikatör.

DELTA I UTLOTTNINGEN!

Vi kommer vid detta tillfälle även att lotta ut några praktiska prylar som man kan behöva när man gör videofilmer.

Kista Business Network handlar inte bara om att få ökad kunskap, dela erfarenhet och skapa kontakter. Målet är även att finna samarbeten och affärer mellan företag i Kista!

MARKETING MORNING 2

Detaljer

Datum:
2019-11-05
Tid:
07:45 - 10:45 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,