Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Microsoft Partnerday

2014-09-30

Microsoft Partnerday 2014

Temat för höstens evenemang är Mobile First! Cloud First! – i linje med Microsofts starka fokus på att förändra sin verksamhet och leda inom de stora globala trenderna inom it – molntjänster, mobilitet, enterprise social och big data.

För dig som partner till Microsoft är detta ett gyllene tillfälle att få större inblick i våra satsningsområden, initiativ och marknadsaktiviteter under året. Partner Day är också ett tillfälle för oss att träffas för nätverkande, diskussioner och lättsammare umgänge.

På scen möter du bland annat Microsoft Sveriges VD Jonas Persson, vår affärs- och marknadsdirektör Eva Fors samt vår finansdirektör Johan Dovander. Hans Werner från Radar Group i Sverige ger oss sin syn på hur den svenska it-marknaden utvecklas och dagen bjuder även på kundcase, projektexempel och fördjupning kring produkter och möjligheter inom sälj och marknadsföring.

Kvällen avslutas med middag, underhållning och prisutdelning av Microsoft Partner Awards. Moderator under dagen är Ellinor Persson, känd för sina insatser som bland annat rutinerad programledare i tv och ”På Spåret”-vinnare.

Detaljer

Datum:
2014-09-30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
http://www.microsoftpartnerblogg.se/partnerday/

Arrangör

Microsoft
Webbplats:
www.microsoft.se

Plats

Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2
Stockholm, 104 62 Sverige
+ Google Map