Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MÖTESPLATSEN FÖR PRODUKTUTVECKLING & SOURCING

2021-09-29 - 2021-09-30

MÖTESPLATSEN FÖR PRODUKTUTVECKLING & SOURCING

FRÅN IDÉ TILL FULLÄNDAD PRODUKT

Advanced Engineering är en fullspäckad 2-dagarsmässa tillägnad produktutvecklingen inom industrin. Årligen bjuder vi in industrisverige till göteborgsregionen och denna gång till; Eriksbergshallen. Advanced Engineering är en nischad mötesplats, helt ensam i sitt slag, som är till för dig som vill  optimera en ny eller existerande produkt eller som vill automatisera din produktion.

Upptäck Sveriges mest självklara arenan för dig som vill träffa nya leverantörer och säkra att du är up-to-date med de senaste möjligheterna inom produktutveckling för industrin.

anmalan

Detaljer

Start:
2021-09-29
Slutar:
2021-09-30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>