Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MSP Tech Day: Stärk din säkerhet med SaaS Security

2022-03-24 @ 15:00 - 19:00 CET

MSP Tech Day: Stärk din säkerhet med SaaS Security

Datto bjuder in till årets första MSP Tech Day, som denna gång fokuserar på hur du proaktivt försvarar din verksamhet mot cyberattacker, begränsar driftstopp och förhindrar kritisk dataförlust.

Virtuellt evenemang: 24 mars 2022 från kl. 15:00-19:00

Under detta virtuella event får du möjligheten att ta en titt in i maskinrummet hos Datto SaaS Protection och Datto SaaS Defense – och inte minst hur de två lösningarna samverkar för att erbjuda flerlagersskydd som första och sista försvarslinje för SaaS-applikationer.

Dattos produktspecialister och företagsledare kommer tillsammans med en panel av MSP:er att ge insikt i hur Dattos SaaS-lösningar bäst skyddar slutkunder och hur du som leverantör kan utnyttja dessa lösningar för att expandera din verksamhet. Slutligen kan du få en tjuvtitt på de stödjande produkterna som kommer att forma framtiden för cybersäkerhet och hjälpa ditt företag att bli en ledande säkerhetsleverantör.

Både före, under och efter eventet kommer det att vara möjligt att ställa frågor till produktspecialister från Datto samt att nätverka med både utländska och lokala partner.

Läs hela agendan och anmäl dig till MSP Tech Day här

MSP Tech Day: Stärk din säkerhet med SaaS Security 2

 

 

Detaljer

Datum:
2022-03-24
Tid:
15:00 - 19:00 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00