Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

One Solution Tour

2015-03-17 - 2015-03-26

One Solution Tour 1

Vi har samlat flera av de ledande IT-bolagen som driver utvecklingen inom de viktiga IT-områdena virtualisering, mobilitet och säkerhet. Dagen är fylld med seminarier som tar upp intressanta ämnen för dig som vill lära dig mer om nya möjligheter att optimera din verksamhets IT.

OneSolution Tour är ett forum där du får kunskap om hur man optimerar verksamhetens viktiga IT-lösningar inom mobilitet, virtualisering och säkerhet. 

Seminarieämnen under OneSolution Tour?
– Virtualisering, Mobilitet och Säkerhet!

One Solution Tour 2
De mest utvecklings- och investeringsintensiva områdena på IT-avdelningarna under 2015 finns inom virtualisering, mobilitet och säkerhet. Därför fokuserar OneSolution Tour på de mest aktuella utmaningarna som bolagen står inför inom de här områdena, till exempel:

  • Dagens användare ställer hårda krav på varifrån, hur och när de vill kunna arbeta. Hur säkerställer verksamheten optimal prestanda och användarupplevelse oavsett plats, enhet eller tidpunkt. Mobilitet är inte en trend utan ett arbetssätt som har kommit för att stanna.
  • Att via centralisering effektivisera och förenkla administrationen av klientmiljö är en prioriterad satsning för många bolag. Virtuella skrivbord med de senast utvecklade tunna klienterna är exempel på ett område som har utvecklats mycket och möjliggjort stora effektiviseringar.
  • Att ha en väl utvecklad IT-säkerhetsplattform har aldrig varit mer viktigt. Det handlar inteom verksamheten kommer att utsättas för cyberattacker, intrång, virus eller andra säkerhetsrisker – utan om hur man minimerar skadorna som kan uppstå.
  • Hur hanterar man mobila enheter som surfplattor och smartphones oavsett plattform på ett effektivt och säkert sätt. Mobile Device Management är aktuellt för alla bolag oavsett storlek.

ORTER

17/3 Malmö – Radisson Blu Hotel
18/3 Göteborg – Scandic Rubinen
19/3 Jönköping – Elite Stora Hotellet
24/3 Umeå – Hotel Aveny
25/3 Sundsvall – Elite Knaust
26/3 Stockholm – Elite Palace Hotel

Anmäl dig här.

 

Detaljer

Börjar:
2015-03-17
Slutar:
2015-03-26
Evenemang Kategori:

Arrangör

Commaxx
Webbplats:
www.commaxx.se