Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

OutSystems lanserar “Digital Transformation Now” från Boston till Bangkok via Stockholm

2018-04-12

OutSystems lanserar “Digital Transformation Now” från Boston till Bangkok via Stockholm

Den största globala eventturnén inom digital transformation och Low Code utveckling

OutSystems, den marknadsledande leverantören av Low Code-plattformar aviserar idag Digital Transformation Now, den största globala evenemangsserien för digital transformation och utveckling av Low Code. Eventturnén, som är speciellt utformad för IT-chefer, IT-arkitekter och utvecklare, startade i Boston den 13 februari och kommer fortsätta med 50 evenemang i över 30 städer runt om i världen. Världsturnén innehåller verkliga kundhistorier om hur företag skapar egna digitala fabriker med Low Code och påskyndar sin affärsinnovation med lågkodsutveckling. Och den 12 april har turen kommit till Stockholm.

– IT-chefer står inför två stora utmaningar – snabbhet och skalbarhet. Den här globala evenemangsturnén levererar praktiska erfarenheter och kunskaper för att bistå organisationer i att lösa dessa utmaningar och påskynda affärsutveckling med sina egna digitala produktionsenheter för Low Code, säger Rui Pereira, VD för Digital Transformation och medgrundare av OutSystems.

 Evenemangen som är utformade för IT-chefer, IT-arkitekter och utvecklare, visar upp en unik kombination av verkliga exempel från branschen samt konkreta workshops med praktiska övningar.

För IT-chefer innehåller dagen bland annat seminarium med ett steg för steg program för hur man kan skapa och lansera en egen Low Code fabrik. För IT-arkitekter och utvecklare så erbjuds det en “hack day” där deltagarna själva kommer att få testa nya metoder i hur man bygger företagsapplikationer i en otrolig hastighet.

De konkreta kundexempel som kommer demonstreras inkluderar Logitech, som lanserade en ny Low Code fabrik som kan bygga över 80 appar med en genomsnittlig leveranstid på endast två veckor, samt BPI, en europeisk bank som byggt en mobilbankapp för sina kunder på bara några månader.

–  Digital transformation handlar inte om att uppnå någon form av slutgiltigt digitalt tillstånd, utan snarare om att skapa och driva förändring, vilket är en kärnkompetens. Det är därför som det är avgörande att exponera dig för strategier, trender och verktyg som ger dig möjlighet att kapitalisera på förändringar till förmån för din verksamhet. OutSystems events ger flera praktiska insikter från branschledare samt konkreta inlärningsmöjligheter med Low Code experter för alla som önskar att nyttja och göra förändring till sin konkurrensfördel. Det säger Jason Bloomberg, VD för Intellyx och erkänd Forbes-medarbetare.

OutSystems lanserar "Digital Transformation Now" från Boston till Bangkok via Stockholm 1

Detaljer

Datum:
2018-04-12
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,