Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Säkra din plats till ITARC 2022, biljetter ute nu

2022-10-17 - 2022-10-18

Säkra din plats till ITARC 2022, biljetter ute nu

ITARC – konferensen för IT-arkitekter är tillbaka för 15:e året i rad och äger rum 17-18 oktober!

Två dagar fullspäckade med nätverkande, lärorika föreläsningar och inspirerande memo-sessions. Köp dina biljetter nu!

ITARC är den perfekta mötesplatsen för IT-arkitekter. Under två dagar samlas människor från Sverige såväl som andra delar av världen för att få, och ge, inspiration och berikande insikter.

Årets konferens riktar fokuset på just nätverket. Hur gör vi vårt nätverk starkare? Hur ökar vi möjligheterna till att diskutera, arbeta med och lära av varandra?

I år kommer vi att presentera idén om memo-sessioner. Mindre, informella grupper som samlas kring ett ämne för aktiv diskussion och debatt. Detta kommer ge dig chansen att få träffa fler människor, göra din egen röst hörd och samla olika perspektiv på ett problem som är direkt relevant. Dessutom får du som arkitekt möjligheten att, om man vill, presentera på en mindre scen och bygga upp din förmåga att tala inför publik i en säkrare och mindre miljö.

Naturligtvis kommer vi fortfarande att ha talare i världsklass med intressanta och lärorika ämnen inom IT-arkitektur! Exempelvis kommer du möta Felienne Hermans, Whynde Kuehn och Dr. Bruce G. Cameron tillsammans med fler.

Vi ser fram emot att träffa dig på ITARC 2022!

Säkra din plats till ITARC 2022, biljetter ute nu 2

Detaljer

Start:
2022-10-17
Slutar:
2022-10-18
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00