Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

IT Solutions Expo

2014-04-02 - 2014-04-03

IT Solutions Expo i Göteborg är mässan som fokuserar till 100 procent på entreprenörskap och affärsutveckling genom ny teknik. Här får du som besökare möjlighet att se marknadens  senaste lösningar och lyssna till när några av världens främsta entreprenörer och innovatörer berättar hur du når framgång genom nya tekniker.

På mässan möts du av marknadens ledande leverantörer som erbjuder dig som IT- eller Verksamhetsansvarig enkla och resultatinriktade helhetslösningar för din IT-miljö. Lösningar som underlättar och effektiviserar det dagliga arbetet vilket leder till ett ökat positivt resultat.

IT Solutions Expo är bransch-händelsen alla kommer att tala om 2014. Mässan ger dig marknadens absolut senaste trender och innovationer – Kom och få massor av ny inspiration och konkreta tips på hur du kan utveckla och optimera just din verksamhet.

Stå inte kvar utan förverkliga dina visioner – surfa med på digitaliseringsvågen som öppnar dörrar till nya marknader, fler affärer och ett ökat resultat.

ÖPPETTIDER

Svenska Mässan, Göteborg

Onsdag 2 april: 09.00 – 17.00
Torsdag 3 april: 09.00 – 16.00

Arrangör

Easyfairs
Webbplats:
http://www.easyfairs.com/sv/

Plats

Svenska Mässan Göteborg
Mässans gata 20
Göteborg, 412 51 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.svenskamassan.se