– ETT ROLIGT VÄLGÖRENHETSLOPP FÖR VÅRA KUNDER OCH PARTNERS.

Behöver du en kort paus innan julklapparna ska inhandlas eller innan du ska iväg på 3:e adventsfikat? Välkommen att gå, jogga eller springa Santa Run iklädd en vacker tomtedräkt tillsammans med oss på Check Point och 3000 andra tomtar som vill göra en god gärning för behövande och samtidigt ha kul!

Stockholm Santa Run går av stapeln söndagen den 11 december och är ett välgörenhetsprojekt där intäkterna går till människor som behöver hjälp genom Röda Korset, Barncancerfonden och Aktivisfonden.

Vi står för biljett och tomtedräkt till dig som vill delta i loppet och efteråt bjuder vi på adventsfika i vårt lilla tält. Ta gärna med kollegan, familj eller vänner för att heja och komma i julstämning! Anmälan till tomteloppet sker enligt först till kvarn nedan.

Det årliga välgörenhetsloppet är 3 km långt och sker utan tidtagning i valfritt tempo i Stockholm. Alla är vinnare. Det hölls första gången 2013 i Sverige och är populärt världen över. Tillsammans kan vi ligga ett steg före och göra en förändring under ett roligt och knasigt lopp.

SAMLING, TOMTEDRÄKT OCH ADVENTSFIKA
Start och mål för loppet sker i Kungsträdgården i Stockholm. Vår knytpunkt är Check Points tält i Kungsträdgården där vi samlas för att dela ut startlappar och tomtedräkter till dig som deltar. Efter gemensam uppvärmning och genomfört lopp väntar adventsfika med oss på Check Point.

HÅLLTIDER
10.00 – 10.45 Hämta startlapp och tomtedräkt i vårt tält
10.45 – 11.00 Pepptalk oss tomtar emellan
11.00 – 11.30 Uppvärmning och gå till vår startgrupp
11.30 – 13.00 Lopp med avslutande adventsfika i vårt tält

ANMÄLAN FÖRST TILL KVARN
Vi har 100 biljetter till våra kunder och partners så först till kvarn gäller. Anmäl dig senast 1 December, se registrering nedan.

anmal-dig

MER OM SANTA RUN
Nyfiken på loppet? Läs vidare här och ladda med videon från förra årets lopp eller följ Santa Runs inlägg på Facebook.