Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

STOCKHOLM TECH SHOW – BLEV EN RIKTIG SUCCÉ!

2023-03-03 - 2023-05-04

STOCKHOLM TECH SHOW – BLEV EN RIKTIG SUCCÉ!

Två fullspäckade dagar, massor av besökare och mängder av nya affärskontakter som togs, är en bra summering av den första Stockholm Tech Show mässan i Sverige, maj 2022.

Med över 100 utställare & varumärken, + 2 700 beslutsfattare som besökte mässan och 530 konferensdeltagare så är det redan Nordens största mötesplats för hi-tech och ny teknik.

Nu ser vi fram mot nästa Stockholm Tech Show som arrangeras den 3-4 maj 2023 på Kistamässan i Stockholm!
2023 utökas mötesplatsen med AI & Big Data Expo, Cloud Expo, Cyber Security & Cloud Expo,
Datacenter Expo och Devops Expo.

Parallellt med Stockholm Tech Show arrangeras Smart City Conference & Expo, mötesplatsen för smarta städer samt Nordic Mobility Conference & Expo, mötesplatsen för framtidens urbana mobilitetsmodeller. De tre eventen skapar tillsammans en unik arena som driver företag och samhälle framåt genom ny teknik.

Detaljer

Start:
2023-03-03
Slutar:
2023-05-04
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>