Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tech Days Datacenter 0-1-2-3 = Nätverk + Säkerhet + Server & Lagring

2016-04-28 @ 09:30 - 2016-04-29 @ 16:00 CEST

Tech Days Datacenter 0-1-2-3 = Nätverk + Säkerhet + Server & Lagring 1

Ett unikt event för tekniker av tekniker med fokus på datacenter.

Välkommen till Vår Gård i Saltsjöbaden den 28-29 april för 2 dagar fördjupning i den senaste tekniken med temat ”Datacenter 0-1-2-3”.

Tech Days är ett unikt evenemang av tekniker för tekniker där vi under två dagar erbjuder utbildning och kompetens på hög nivå tillsammans med våra mest erfarna konsulter och utvalda teknikpartners inom nätverk, säkerhet, server och lagring.

Du får ta del av interaktiva och konkreta workshops där vi verkligen går in i detalj på problematiken och lösningarna. Förutom utbildnings- och seminariedelen samlas vi till goda luncher, mingel, bastu och middag i en mysig miljö för att utbyta erfarenheter sinsemellan. Du kan på ett avslappnat sätt uppleva och ta del av allt detta – av tekniker för tekniker.

 

Snabbfakta

Datum: 28-29 april 2016

Tider: Torsdag den 28 april 09.30 till Fredag den 29 april 15.00.
Registrering öppnar vid 09.00 på torsdagen och vi avslutar senast 16.00 på fredagen.

Plats: Vår Gård Saltsjöbaden utanför Stockholm (Karta)

Kostnad: 3200 SEK exkl. moms

Boende: Boende samt logi på Vår Gård ingår i deltagaravgiften

Frågor? marknad@cygate.se

 

Tema för årets Tech Days

I år fokuserar Tech Days på datacenter och hur du bygger det mest optimala datacentret med hänsyn tagen till lagring, nätverk och säkerhet. Det blir mer och mer relevant att arbeta med helhets – och arkitekturlösningar. Tillsammans med våra partners kommer vi att verkligen gå på djupet och diskutera samt belysa hur vi rekommenderar integration av alla olika delar i ett datacenter såsom nätverk, lagring, backup, virtualisering samt cloud och IT-tjänster på ett säkert sätt.

Datacenter 0-1-2-3

Många av de diskussioner vi möter hos våra kunder handlar om flera datacenter, hur man ska koppla sig mot molnet men också hur man ska koppla ihop flera datacenter. Flera datacenter kan dessutom vara allt från ytterligare fysiska datarum för viktiga resurser hela vägen till fullständigt egna miljöer som
kan ta över hela driften. Vi har i år valt temat datacenter 0-1-2-3 för att ge våra tekniska erfarenheter och tankar tillsammans med partners hur man tar sin miljö från 1 till 2 och kanske till 3 datacenter och heller inte glömma 0 datacenter när vi ansluter till molnet. Årets Tech Days tar er igenom en resa där våra experter
tar er igenom 0-1-2-3 diskussionerna genom såväl nätverk,
säkerhet, server och lagringsområdet.

Inbjudna partners

Till dessa dagar är våra tekniska partners Cisco, HP, EMC, Check Point, Juniper och VMware samt F5 inbjudna. De kommer att vara på plats med sina tekniska experter och hålla workshops samt hålla tekniska presentationer med den senaste tekniken.

Detaljer

Börjar:
2016-04-28 @ 09:30 CEST
Slutar:
2016-04-29 @ 16:00 CEST
Evenemang Kategori: