Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Thales – 18 maj – CipherTrust

2021-05-18 @ 10:00 - 11:00 CEST

Thales – 4 maj – CipherTrust

Kryptering som policy med en gemensam plattform

De flesta molnleverantörer erbjuder kryptering.

Problemet är att punktinsatser för databaser, filservrar och applikationer snabbt blir komplext. Med CipherTrust från Thales definierar du med en plattformsneutral policy vad du anser vara affärskritiskt, informationen krypteras och du får en rapport på resultatet. Oberoende om informationen ligger i ett moln eller i ditt datacenter.

Investera en timme för att lära mer hur du skyddar ditt data i molnet och ditt datacenter.

Anmäl dig till Thales virtuella webinarie som visar hur deras kunder implementerar enhetlig plattform för kryptering, slipper kryptera i silos och hur de resonerar kring skyddet av krypteringsnycklarna. För vad hjälper det att informationen är krypterad om nyckeln ligger under dörrmattan?

The CipherTrust Data Security Platform integrerar data discovery/data klassificering med detaljerad åtkomstkontroll av användare samt med centraliserad nyckelhantering.

En utmärkt lösning för dig som verkar i en multi cloudmiljö och har compliance krav att efterleva.

NUTANIX – 20 JANUARI – CLOUD BUNDLES ARE BACK!

Detaljer

Datum:
2021-05-18
Tid:
10:00 - 11:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>