Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

TOMORROW’S IT TODAY

2022-10-05 @ 08:00 - 17:00 CEST

TOMORROW’S IT TODAY

Framtidens IT – hur ser den ut och vad innebär det för dig?

Onsdagen den 5 oktober bjuder Arrow tillsammans med över 20 leverantörer på en heldag om hur morgondagens IT kommer att utvecklas.

Vi kommer att ha ett flertal intressanta seminarier med talare från många betydande leverantörer. Dessutom kommer de finnas på plats i en utställningshall för att svara på frågor och vara tillgängliga för dig.
Vi kommer fokusera på fyra områden som kommer vara av betydelse för din framtida IT-utveckling:
·       Artificiell Intelligens
·       Containerisering – Automation, Devops
·       Digital Distribution – inköpsportal för IT-utrustning och molntjänster.
·       Multicloud – hybrid datacenterlösningar. Hur hantera olika lösningar.
Eventet, som är ett heldagsevent, är kostnadsfritt och kommer att äga rum på Waterfronts Kongresscenter i Stockholm i anslutning till Stockholms Central.
Du erbjuds lunch och kaffe i pauserna.
Det kommer finnas lite mer fördjupad information och mötesmöjligheter på de fyra områdena i 2 st mindre konferensrum. Mer information om detta kommer att komma och uppdateras på denna sida.
TOMORROW'S IT TODAY 2

Detaljer

Datum:
2022-10-05
Tid:
08:00 - 17:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>