Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tro det eller ej men vi har flera MedTech företag i Kista!

2019-02-19 @ 17:00 - 19:30 CET

Tro det eller ej men vi har flera MedTech företag i Kista! 1

Vad händer det för spännande i den branschen? Presentation av ett Kistaföretag vars produkter kan rädda liv på förtidigt födda barn.

Vi har bett två väldigt erfarna civilingenjörer att berätta övergripande om hur den medicintekniska branschen fungerar och hur Sverige klarar den globala konkurrensen. Kenneth Danehorn och Nils Holmström kommer också att berätta om deras gemensamma startup bolag Neosense Technologies, och deras innovativa produkt som ska rädda livet på förtidigt födda barn.

Vi får ta del av en intressant och lärorik entreprenörsresa som är på väg att skapa ett nytt banbrytande koncept inom sjukvården. 

Här registrerar du dig


Ett tillfälle för alla MedTechföretag i Kista och andra företag från andra branscher att mötas och knyta nya intressanta kontakter och samarbeten. Våra nätverksevent är kostnadsfria!

Programpunkter
17.00           Registrering, Helio bjuder på förtäring och nätverkande
17.15           Start
– Vad är på G i Kista, Johan Ödmark Kista Science City AB
– Bakgrund om MedTech branschen, Nils Holmström, CSO, Neosense Technologies
– Entreprenörsresa och innovation, Kenneth Danehorn, VD, Neosense Technologies
19.30           Fritt nätverkande

Är ni årets Kistaföretagare 2018? 
Nu har du möjlighet att nominera ett företag eller varför inte ett företag du själv arbetar på till Årets Kistaföretagare 2018!  En jury urser därefter vinnaren som annonseras på nätverksträff i mars.
Mer information och nominering via denna länk senast fredag den 8 februari

Varför ska du delta och vad handlar Kista Business Network om?
Affärsnätverket syftar till att föra samman och synliggöra alla små- och medelstora företag och företagare i ICT-området Kista, nystartade såväl som mer etablerade, i en community för företag och företagare att vidareutveckla sin affär och öka sin kompetens för att ligga i framkant. Driver du eget företag i Kista eller är du anställd och söker möjlighet att träffa och nätverka med andra företag från olika branscher, dela dina tankar, idéer och hitta vägar till nya affärsmöjligheter så är du välkommen på våra events!

Vi arbetar för att vara en aktiv del av Kistas ekosystem och är bl a partner till Kista Science City, PwC, EIT Digital och Aspia. Nätverket har nu över 300 medlemmar som möts genom bl a månatliga nätverksträffar och workshops med ämnen mer på djupet där det kommer mellan 40 och 75 personer.

Tro det eller ej men vi har flera MedTech företag i Kista! 2

Välkommen till Kistas största affärsnätverk!

Kista Business Network & Kista Science City

Arrangör

Kista Business Network & Kista Science City
Telefon:
Magdalena Hagberg (070-5758806)

Plats

Helio – Time Building
Kistagången 12
Kista, Stockholm 16440
+ Google Map