Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Utveckla dina affärer med ArrowSphere

2019-03-27 @ 08:30 - 12:10 CET

Utveckla dina affärer med ArrowSphere

27 mars | 8.30-12.10 | Arrow ECS, Kronborgsgränd 7, Kista

Oavsett om du levererar hosting-tjänster till era kunder eller är född i molnet och letar paketerade molntjänster för att tillgodose era kunders behov, finns det alltid något nytt att lära. I ArrowSphere’s stora tjänsteportfölj finner du backuptjänster för klienter, servers och SaaS-tjänster blandat med verktyg för dataövervakning, intrångsdetektering och spårbarhetstjänster för information och dokument. Det är mycket att hålla reda på och vi har inte mycket ledig tid att surfa runt för att hitta nya tjänster som passar i våra tjänstepaketeringar.

Därför vill vi bjuda in till några timmars diskussion där vi på Arrow ECS för en paneldiskussion där vi i dialog med er belyser olika kritiska, relevanta och värdeadderande scenarion där du som partner enkelt kan öka era kunder säkerhet, effektivitet eller varför inte täppa igen det där sista GDPR-hålet?

Våra experter som deltar i diskussionen tillhör några av Sveriges främsta när det kommer till arkitektur, backup, säkerhet, licensiering och optimering av molntjänster oavsett leverantör eller hur nära marken molnet råkar befinna sig.

Du kommer att få höra hur lösningar från Citrix, Commvault, IBM, Microsoft, Oracle, Symantec, Veeam och Veritas passar ihop med befintliga lösningar och självklart kommer du även att får se hur enkelt du håller ihop överblicken när du väl ska räkna på hur mycket din kund omsätter.

Att leverera paketerade lösningar för molntjänster som gör kundens liv enklare kan ofta vara enkelt, men en välmående kund kräver ju en välmående partner som kan fokusera på sin kärnverksamhet och inte slösa bort viktiga timmar på att reda ut faktureringen i slutet på månaden. Med ArrowSphere som motor och våra specialister till din hjälp, ser vi till att du inte bara blir en vinnare i molnet, utan en välmående hjälte.

OBS! Detta event är endast för Arrow ECS partners / återförsäljare / MSP.

Utveckla dina affärer med ArrowSphere

Detaljer

Datum:
2019-03-27
Tid:
08:30 - 12:10 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
http://marketing.arrowecs.se/a/plink/row/v1-t13j3SHcM7T9XBPIEdnRbF-rkajl6jprs3YDGU3E4P8.html?EMTID=Zg6Udnppq0L1BfCBxsn4

Arrangör

Arrow ECS
Webbplats:
http://www.arrowecs.se/

Plats

Arrow ECS
Kronborgsgränd 23
Kista, 164 46
+ Google Map
Webbplats:
http://www.arrowecs.se/