Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till ett inspirationswebinar med Women in Technology

2020-12-03 @ 15:00 - 16:15 CET

Välkommen till ett inspirationswebinar med Women in Technology 5

Vårt populära Women in Technology är i år ett Digitalt Inspirationswebinar den 3 december kl 15.00-16.15. Agendan varvas med aktuella ämnen inom mångfald, hur man attraherar den breda arbetskraften samt hur emotionell intelligens kan boosta din karriär. Dessutom ges tillfälle för digitalt nätverkande och givande diskutioner.

Som moderator har vi äran att gästas av Fanny Widman, som driver podcasten Fannys Förebilder där hon framgångsrikt intervjuat kvinnor om hur man kan skapa ett jämställt samhälle. Eventet välkomnar såklart både kvinnor som modiga män.

Välkommen till ett inspirationswebinar med Women in Technology 6

Fanny Widman är podd-stjärna i Fannys Förebilder och moderator med jämställdhet som hjärtefråga, hon har en bakgrund som säljare från såväl media- och IT branschen. ”Om vi vågar lyssna på och ta in andras berättelser kan vi också utmana våra egna sätt att se på saker.”

 

Välkommen till ett inspirationswebinar med Women in Technology 7

Cecilia Jonsson Senior Konsult & EI Expert, EI Academy.
Cecilia är rådgivare till företagsledare, chefer och specialister i kommunikation och ledarskap, hon är moderator och föreläsare med uppdrag i flera stora koncerner kring ledarskap och undervisar även på IHM Business School. Hon startade sedan knappt ett år EI Academy, en start-up och en akademi med specialister som tränar och utvecklar EQ/EI och emotionell stabilitet både i arbetslivet och privatlivet.

 

Martin Lindecrantz

EVP HR på Dustin sedan augusti 2020

Martin är en nyfiken och relationsorienterad ledare med bred erfarenhet från strategisk och operativt HR-arbete som är övertygad om att ”människor” är den viktigaste faktorn för att skapa framgångsrika företag.

Vi hoppas vi ses i rutan!
Välkommen till ett inspirationswebinar med Women in Technology 8

Detaljer

Datum:
2020-12-03
Tid:
15:00 - 16:15 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://na.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=583613&

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>