Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till WorkSpace Sweden – Forumet för morgondagens arbetsplats

2019-04-11 - 2019-04-12

Välkommen till WorkSpace Sweden - Forumet för morgondagens arbetsplats 1

Den 11-12 april 2019 på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Aldrig förr har arbetsplatsens utveckling varit en viktigare ledarskapsfråga än nu. Den snabba digitaliseringen utmanar företag och organisationer på alla plan. Såväl affären som organisationen ska bli mer digital, innovativ, hållbar och snabbfotad. Medan arbetsgivare förväntar sig sällan skådade resultat av både medarbetare och giggare har morgondagens talanger helt nya krav på medarbetarupplevelsen. Vilken strategi har ditt företag för att bli morgondagens nytänkande och därför mest attraktiva arbetsplats? Vad behöver ni göra och hur tar ni er dit?

På WorkSpace Sweden 2019 får du nätverka, skaffa ny kunskap och diskutera lösningarna för framtiden. Under två energifyllda dagar utforskar vi tillsammans hur morgondagens arbetsplats blir en talangmagnet och ett affärskritiskt verktyg för att möta utmaningarna som ingen organisation kan värja sig mot. Du får du veta allt om framtidens kontor, digitaliserade arbetsplatser, nya arbetssätt, Employee Experience och mycket mer.

För att hjälpa oss samlar vi några av de klokaste och inspirerande talarna och workshopledarna vi känner. Det gäller att ligga steget före och tillsammans ser vi till att du kommer göra just det!
Fokusområden: PEOPLE – SOLUTIONS – SPACE

Hoppas vi ses 11-12 april 2019!

Välkommen till WorkSpace Sweden - Forumet för morgondagens arbetsplats 2

Detaljer

Börjar:
2019-04-11
Slutar:
2019-04-12
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,