Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vilka fördelar och säkerhetsutmaningar medför den nya tekniken?

2019-11-12 - 2019-12-12

Vilka fördelar och säkerhetsutmaningar medför den nya tekniken? 1

Fortinet har ännu en gång nöjet att bjuda in Er till Fortinet Security Day, en kostnadsfri halvdagskonferens med aktuella föreläsningar och iakttagelser inom IT-säkerhet.

Vi kommer att finnas på plats i Malmö, Göteborg och Stockholm. Anmäl Er på den plats som är närmast Er. Programmet börjar kl. 13:00 och varar fram till kl. 16:30.

Nya teknologier introduceras ständigt och med nya teknologier så kommer inte bara fördelar utan också nya säkerhetsutmaningar. På Fortinet Security Day kommer vi bl.a. att ge er en insyn i nyheterna med Wifi 6 och 5G och hur detta kommer att påverka säkerhetsarbetet. Den ständiga ökningen av hot från insidan kräver nya sätt och teknologier för att skydda organisationen. Två nya lösningar från Fortinet, FortiInsight och FortiDeceptor, är viktiga komponenter för att förhindra risken med attacker från insidan.

Automatisering är ett annat ämne som diskuteras flitigt, låt oss visa hur automatisering kan användas tillsammans med Fortinet’s lösningar för att sätta upp ett lokalkontor på under 10 minuter.

Vi lovar Er ett informationsrikt halvdagsseminarium och vi hoppas så många som möjligt av Er kan deltaga.

Registrera Er idag för att säkra en plats!

Vilka fördelar och säkerhetsutmaningar medför den nya tekniken? 2

 

Detaljer

Börjar:
2019-11-12
Slutar:
2019-12-12
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,