Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

VMware Online Technology Forum 25 november

2015-11-25 @ 10:00 - 14:30 CET

VMware Online Technology Forum 25 november 1

Med tillgång till livesända tekniknyheter, produktexperter och workshops är VMware Online Technology Forum till för den som vill lära sig mer om lösningar som finns för att utveckla verksamheten.

Med start klockan 10.00 onsdagen den 25 november kommer VMwares virtuella event fokusera på fem teknikspår – som alla på ett eller annat VMware-Online-Technology-Forum-370x230sätt kommer att visa hur VMwares IT-arkitektur, One Cloud, snabbt och säkert kan leverera alla slags applikationer oavsett enhet. Deltagarna kommer kunna skapa sina egna scheman utifrån vad de vill lära sig mer om. Sessionerna omfattar allt från mjukvarudefinierade datacenter till företagsmobilitet, inom följande fem spår:

Mjukvarudefinierade datacenter: Infrastruktur

Få en omfattande bild av den infrastruktur som krävs för att skapa ett mjukvarudefinierat datacenter. Dessa sessioner kommer inledande att gå igenom traditionell virtualisering, för att sedan gå vidare till teknik inom mjukvarudefinierade datacenter (inklusive Virtal SAN, SRM och vVOL) samt det senaste inom hyperkonvergerad infrastruktur. Allt för att ge användarna en komplett bild av tekniken som driver det mjukvarudefinierade datacentret.

 

Mjukvarudefinierade datacenter: Nya tjänster

Med fokus på VMwares nya områden – inklusive vRealize Automation och vRealize Business – kommer detta spår att hjälpa till att visualisera hur VMware kan göra det möjligt för företag att tackla de senaste tekniktrenderna, från Cloud Native till DevOps.

 

Mjukvarudefinierade datacenter: Nätverkande

Dessa sessioner kommer fokusera på VMware NSX och hur man automatiserar nätverks- och säkerhetslager samt fördelarna det ger den bredare verksamheten.

 

Hybridmoln

Utifrån de många förbättringar som gjorts i VMwares plattform för hybridmoln är VMwares experter tillgängliga för att gå igenom så mycket som möjligt av denna innovativa lösning.

 

Företagsmobilitet

Dessa sessioner bjuder på en djupdykning i hanteringen av användarprofiler och täcker allt från AirWatch till virtuella skrivbord.

Läs mer om varje session här.

VMware Online Technology Forum är gratis och du kan anmäla dig nu för att få tillgång till:

  • Direktsända paneler med VMwares experter
  • Höjdpunkterna från prova-på-labb med VMworld Labb-kaptenerna
  • Sessioner inom produktteknik

 

Detaljer

Datum:
2015-11-25
Tid:
10:00 - 14:30 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar: