Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Webinar: Avoid getting abused due to Endpoint Misconfiguration!

2020-05-14 @ 10:00 - 11:00 CEST

Webinar: Avoid getting abused due to Endpoint Misconfiguration! 1

Sätt kryss i kalendern torsdagen den 14:e maj!

Då håller vi tillsammans med Bitdefender ett webinar om hur du med hjälp av den nya funktionen Endpoint Risk Analytics (ERA), som ingår i alla licenser, kan undvika felkonfigurationer och därmed risken att dina användares endpoints blir till måltavlor för cyberkriminella. Läs mer och registrera dig nedan.

Tema: Avoid getting abused due to Endpoint Misconfiguration!

Att skydda användarnas endpoints är en kritisk uppgift för alla organisationer. Dagens IT-miljöer består dessutom ofta av många olika typer av enheter och operativsystem, företagsutrustning och BYOD, vilket gör uppgiften mer komplicerad. Om felkonfigurationer förekommer, antingen till följd av den mänskliga faktorn eller ändringar utförda av intet ont anande användare, riskerar enheterna att bli till måltavlor för cyberkrimi-nella. Därför behöver verksamheter idag se till att deras endpoint-skydd innehåller effektiva funktioner för att minska risken för sårbarheter.

Bitdefender har nyligen lanserat verktyg för att underlätta så kallad “system hardening” i sina endpointlösningar. Endpoint Risk Analytics (ERA), som ingår i alla licenser utan extra kostnad, hjälper dig att övervaka och anpassa endpoint-konfigurationerna genom att skapa en enkel prioriteringslista över åtgärder. På så vis kan säkerhetsrisker åtgärdas på ett systematiskt och effektivt sätt.

Webinar: Avoid getting abused due to Endpoint Misconfiguration! 2

Detaljer

Datum:
2020-05-14
Tid:
10:00 - 11:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,