EVRY ingår partneravtal med Unit4
Hem Nyheter EVRY ingår partneravtal med Unit4

EVRY ingår partneravtal med Unit4

Publicerat av: Redaktionen

EVRY, ett av Nordens största IT-tjänsteföretag, har ingått ett partneravtal med Unit4.

EVRY ingår partneravtal med Unit4 2Samarbetet innebär att EVRY blir den centrala partnern för att leverera och implementera Unit4s affärssystem på den svenska marknaden. Partneravtalet blev klart på nyårsafton den 31 december 2017.

Unit4 är en ledande leverantör av affärssystem som levererar Unit4s ERP-system och branschfokuserade lösningar till tusentals olika företag och organisationer.

Genom partneravtalet planerar EVRY under våren att kunna anställa ett trettiotal nya konsulter.

– Samarbetet med Unit4 ger oss bra förutsättningar för vår satsning inom branscher som skog, finans, försäkring och transport. Vår ambition är att EVRY i Sverige, precis som EVRY i Norge ska bli den ledande partnern för Unit4s produkter. I och med samarbetet övertar vi ett fyrtiotal kunder och för att klara av våra egna förväntningar har vi påbörjat en rekryteringskampanj, berättar Fredrik Almén, Sverigechef på EVRY.

EVRY och Unit4 har sedan tidigare ett starkt samarbete i Norge. Efter att partnerskapet i Sverige blev klart har man även börjat titta på samarbetsmöjligheter i Finland. Gemensamt förväntar sig EVRY och Unit4 att partneravtalet i Sverige ska leda till en större marknadsandel och en betydande tillväxt.

– Det känns väldigt roligt att vi nu kan knyta EVRY till vårt partnernätverk även i Sverige eftersom vi har en lång historia tillsammans och har arbetat med EVRY i Norge sedan 1995. EVRY har lång erfarenhet av våra lösningar samt en tydlig vision för hur Unit4 passar in i deras erbjudande och kan därför ge sina kunder ett stort mervärde med Unit4. Att knyta EVRY till vårt nätverk ligger helt i linje med vår satsning på en stark partnerstrategi, säger Finn Følling, VD Unit4 Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>