Exclusive Networks bjöd på adventsfest
Hem DISTRIBUTÖRExclusive Networks Exclusive Networks bjöd på adventsfest

Exclusive Networks bjöd på adventsfest

Publicerat av: Redaktionen

Efter två år i karantän så var det åter dags för Exclusive Networks uppskattade adventsfest, där leverantörer och partners träffades på ett avslappnat sätt.

Förutom dragningar från några av leverantörerna bjöds det på lättare mat, dryck och mingel. Det kändes som alla deltagare hade ett uppdämt behov att få träffas och prata, vilket gjorde att sorlet och skratten ekade högt.

”Det var väldigt roligt att kunna bjuda på detta efter den jobbiga tiden som varit. Nu blickar vi framåt och avslutar året på bästa sätt.” – säger Patrik Tamker, Country Manager Sverige.

Vi tackar alla våra partners som var med och förgyllde denna kväll.

850x300 Logos

Läs mer om Exclusive Networks lösningar här www.exclusive-networks.com .

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>