Hem DISTRIBUTÖRExclusive Networks Exclusive Networks- stolt lägger till Opengear till deras portfölj 

Exclusive Networks- stolt lägger till Opengear till deras portfölj 

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Exclusive Networks Vi är stolta över att lägga till Opengear till vår portfölj som är marknadsledande leverantör av lösningar kring säker och robust nätverksaccess samt automation till verksamhetskritisk IT infrastruktur.

Exclusive Networks- stolt lägger till Opengear till deras portfölj  3Tack vare Opengears ”Network Resilience Solutions” du kan ta över infrastrukturen på distans vilket ger enorma fördelar när det gäller responstid och produktivitet för det arbete som behöver utföras. Att kunna erbjuda säker fjärraccess är viktigare än någonsin givet pågående pandemi.

Opengear är specialiserat på att tillhandahålla fjärråtkomst till nätverksenheter via en säker alternativ väg, så kallad out-of-band management. Opengears samarbete med Exclusive Networks ämnar till att hitta strategiska partners som jobbar med utrullning av nätverksinfrastruktur, hosting, facilities management, SD-WAN eller MSP’s.

Opengears lösning för nätverkselastitet möjliggör, 1 provisionering, dagligt enhetsunderhål och kritisk access för centraliserad kontroll av nätverksinfrastruktur via Internet eller 3G/4G.
Även access via konsolport, IP eller USB på övervakad utrustning stöds för möjligheten att hantera omstarter och reparationer på distans vid haveri eller bruten primäruppkoppling.
Dessa funktioner är speciellt värdefulla för kunder vars infrastruktur är spridd över multipla datahallar eller geografiska lokationer där IT-kunskaper eller resurser saknas för att hantera detta på plats.
Resultatet är en stor potential till att kraftigt kunna reducera MTTR (Mean Time To Repair) med snabbare problemlösning och minskade resekostnader för de operativa teamen där organisationer kan vara mer proaktiva och snabbfotade i sin approach hur man löser problem som uppstår.

Med en snabbt växande nordisk kundbas ser vi fram emot att samarbeta med Exclusive Networks. Vår strategi är centrerad kring kanalen, vilket förklarar varför vi har beslutat att jobba med Exclusive Networks, deras expertis och nätverk av återförsäljare, förklarar Alan Stewart-Brown, VP EMEA Opengear.
Helt enig med Alan säger Patrik Tamker Country Manager Sweden, vi ser verkliga framemot att kunna hjälp Opengear ut på den svenska marknaden.

Exclusive Networks är en global värdeadderande distributör med fokus på IT-säkerhet, datacenter och molnlösningar. Med noga utvalda leverantörer och ett omfattande nätverk av partners, är vår ambition att bidra med helhetslösningar, kompetens och tjänster till slutkunder. Tillsammans med oss, våra leverantörer och partners får du tillgång till marknadsledande lösningar och kompetens inom alla dessa områden. Låt Exclusive Networks vara din startpunkt – vi hjälper dig!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>