Hem DISTRIBUTÖRExclusive Networks Exclusive Networks välkomnar Alsid – ny spännande leverantör inom AD-säkerhet!

Exclusive Networks välkomnar Alsid – ny spännande leverantör inom AD-säkerhet!

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Active Directory har blivit det primära målet för angripare, som är en av företagens viktigaste tillgångar att skydda.

Exclusive Networks välkomnar Alsid - ny spännande leverantör inom AD-säkerhet! 3Infrastrukturen för Active Directory är komplex och utvecklas snabbt. Med tusentals samtidiga säkerhetsregler kan en till synes obetydlig felkonfiguration eskalera till flera stora sårbarheter inom några minuter.

De flesta säkerhetsverktyg fokuserar på att upptäcka attacker, men ingen av dem förbättrar den inre motståndskraften i företagets Active directory.

Active Directory är kärnan i ett företags säkerhet. Användaruppgifter, e-post, företagsdata och annan känslig data, styrs av Active directory. AD fungerar som en ”nyckelhållare” för ett företag och är därför kritiskt att skydda.

Ändå är Active Directory lättillgängligt och utsatt för angripare. Det krävs bara en enda lyckad åtkomst för att äventyra hela organisationens säkerhet.

Läs mer om hur Alsid kan göra företag säkrare med ett förbättrat skydd för Active Directory.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>