Hem DISTRIBUTÖRExclusive Networks Exclusive Networks välkomnar ExtraHop – Den ledande leverantören inom NDR

Exclusive Networks välkomnar ExtraHop – Den ledande leverantören inom NDR

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] ExtraHop är den ledande leverantören inom NDR – Network Detection & Response. Dom hjälper organisationer att förstå och säkra sina IT-miljöer från insidan och ut.

Exclusive Networks välkomnar ExtraHop – Den ledande leverantören inom NDR 3

Deras teknikstrategi är annorlunda – de analyserar nätverkstrafik i realtid och utnyttjar maskininlärning för att identifiera hot, säkra kritiska applikationer och för att ge en komplett bild av allt som sker inom en kunds IT-miljö, från datacenter till molnet.

Riktigt spännande att välkomna ytterligare en intressant leverantör till vår portfölj. Vi har haft dialog med varandra under ett antal år och känner att nu är det rätt att starta vårt samarbete.

ExtraHop erbjudande är helt rätt lösning för vårt partnerlandskap både som stand alone lösning med också i samarbete men många av våra andra leverantörer. Säger Patrik Tamker Country Manager Sweden.

Än en gång välkommen till Exclusive Networks.

Läs mer om ExtraHop https://www.exclusive-networks.com/se/vendors/extrahop/

Exclusive Networks är en global värdeadderande distributör med fokus på IT-säkerhet, datacenter och molnlösningar. Med noga utvalda leverantörer och ett omfattande nätverk av partners, är vår ambition att bidra med helhetslösningar, kompetens och tjänster till slutkunder. Tillsammans med oss, våra leverantörer och partners får du tillgång till marknadsledande lösningar och kompetens inom alla dessa områden. Låt Exclusive Networks vara din startpunkt – vi hjälper dig!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>