Exertis CapTech blir svensk distributör till Sony Professional
Hem DISTRIBUTÖRCAPTECH Exertis CapTech blir svensk distributör till Sony Professional

Exertis CapTech blir svensk distributör till Sony Professional

Publicerat av: Redaktionen

Sony Professional förbättrar sin distributionskanal och anlitar Exertis CapTech som svensk distributör. Sortimentet innehåller projektorer för B2B-marknaden och hemmabio, professionella displayer för konferensrum, publika installationer samt kameror för visuell kommunikation.

Exertis CapTech

Exertis CapTech är en av de ledande distributörerna av IT-hårdvara, film och multimediaprodukter samt Sveriges största och starkast växande distributör av AV-produkter. Sony är övertygade om att Exertis CapTech genom sin expertis inom AV-området och bredd av kunder är den rätta distributören på den svenska marknaden.

– Exertis CapTech blir en viktig och värdefull partner för Sony Professional på den svenska marknaden, främst på grund av sin bredd. De har en fin tillväxt och fortsätter att ta marknadsandelar. Partnerskapet kommer hjälpa till att stärka vår position på marknaden genom att vi nu kan nå ut till fler kunder, säger Patrik Eklund Channel Account Manager på Sony Professional.

Exertis CapTech ser också fram emot det framtida samarbetet.

– Med Sony i sortimentet får vi inte bara en teknikleverantör med ett starkt varumärke utan även en möjlighet att erbjuda produkter som vi i dag saknar. Det gäller främst high end-projektorer för hemmabio där Sony är den ledande tillverkaren, men även produkter för B2B-marknaden som till exempel PTZ-kameror. Sony driver framgångsrikt utvecklingen på marknaden med nya produkter och lösningar inom både 4K och laserteknologi. Nu ska vi se till att få ut detta på den svenska marknaden, säger Fredrik Tidemar, Affärsområdeschef AV & Large Display på Exertis CapTech.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>