Exertis CapTech distribuerar Datacore programvara i Norden
Hem DISTRIBUTÖR Exertis CapTech distribuerar Datacore programvara i Norden

Exertis CapTech distribuerar Datacore programvara i Norden

Publicerat av: Redaktionen

Partnerskapet drivs av den växande marknaden och efterfrågan på beprövade programvarustyrd Lagring och Hyper-konvergerade lösningar i Sverige och Norge.

Exertis CapTech tillkännagav för en tid sedan en ny distributions partnerskap med Datacore, ledande leverantör av programvarustyrd lagring och adaptiv parallell I / O Software. Med avtalet Exertis CapTech tillhandahåller DataCores Enterprise klass virtualiseringsprogramvara SANsymphony-V och DatacoreexertisVirtual SAN till återförsäljare och systemintegratörer i de nordiska länderna.

Samarbetet svarar på den växande efterfrågan på beprövade programvarustyrd lagring och hyper konvergerade lösningar i regionen.

Joerg Schweinsberg, Director på tillväxtmarknader EMEA på Datacore: ”Vi är mycket glada över undertecknandet av distributionsavtal med Exertis CapTech. Det innebär ett naturligt steg i vår generiska tillväxt i Norden med fokus på Sverige och Norge.

Efter full verksamhet integrera vår långsiktiga partner Alpha Bridge,  Exertis CapTech kommer då fortsätta att erbjuda kunskap, erfarenhet och första klassens service till den befintliga kanalbas så som de förväntas och är vana vid. De kommer att gynnas av Exertis CapTech infrastruktur och marknadspåverkan som en av de största och starkaste distributörer i regionen.

Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att hjälpa företag att öka affärs samt stödja befintliga och nya partners för att dra nytta av den ökande efterfrågan på programvarustyrd lagring och hyper konvergerad virtuella SAN-lösningar ”Jonas Silander, affärschef på Exertis CapTech:

”Vi växer snabbt i företagslösningar och B2B och integreringen av Alpha Bridge var en strategisk keystone för oss. De har arbetat med Datacore under en lång tid och vi ser fram emot att fortsätta att växa verksamheten de har. De kommer genom oss kunna nå en större del av marknaden och tillsammans kan vi erbjuda kunderna en bättre totallösning ”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>