Exertis CapTech vinner NECs EMEA Partner Awards

NEC Display Solutions meddelar idag att svenska Exertis CapTech vinner pris för bästa europeiska distributör av skärmar i storformat 2017 på NECs årliga EMEA Partner Event.

Exertis CapTech vinner NECs EMEA Partner Awards 1

Info om NECs EMEA Partner Event

Till eventet bjuder NEC in deras viktigaste kunder, experter och regionala företagsledare som tillsammans med NEC diskuterar de senaste trenderna inom skärm- och bildteknik samt organisationers behov i framtiden. I år deltog över 120 personer från 25 olika länder och fem pris tilldelades inom kategorierna: 

Top Distributor 2017 – Installation Projectors; vinnare CTC Capital (Russia)
Top Distributor 2017 – Large Format Displays; vinnare Exertis CapTech (Nordics)
Top Reseller 2017 – Laser Projectors; vinnare Snelling Business Systems (UK)
Top Reseller 2017 – Desktop Displays; vinnare MR Datentechnik (DACH)
Top Reseller 2017 – Large Format Displays; vinnare ATEA AS (Norway)

Varav Top Distributor 2017 – Large Format Displays, eller bästa europeisk distributör av skärmar i storformat 2017 som tilldelades svenska Exertis CapTech. 

Fredrik Tidemar, Business Director AV i Norden på Exertis CapTech kommenterar:

“Vi är fantastiskt stolta över att få mottaga detta pris. Under de senaste 10 åren har vi tillsammans med NEC utvecklat försäljningen genom ett starkt samarbete på alla nivåer inom båda företagen och därför känns det speciellt bra att få ett sådant här erkännande”

Joakim Abrahamsson, Channel Sales Managar i Norden på NEC Display Solutions kommenterar:

”Med vårt årliga kundevent och därtill ceremonin EMEA Partner Awards vill vi hylla de partners som levererar bra resultat och utbildar sina kunder i möjligheterna att använda professionella bildskärmar och projektionsteknik. Stort grattis till svenska Exertis CapTech som i år vann kategorin bästa europeiska distributör av skärmar i storformat. Jag är helt enig om att de är en riktigt värdig vinnare.”