Hem Nyheter Extend ingår samarbete med Shopbox

Extend ingår samarbete med Shopbox

Publicerat av: Redaktionen

Shopbox, ett molnbaserat kassasystem och Extend- en perfekt kombination!

Extend ingår samarbete med Shopbox 2

Genom att integrera de båda systemen får kunden en realtidsöverblick över lager, ordrar och fakturering.

Genom att integrera de båda systemen får kunden en realtidsöverblick över lager, ordrar och fakturering och kan skräddarsy erbjudande och rabatter till enskilda kunder.

Shopbox hanterar alla typer av kassabetalningar, som blandbetalningar och presentkort. Genom att integrera kassasystemet med affärssystemet får kunden realtidskontroll över lager, ordrar och fakturering. I samma sekund varan går ut räknas lagret ner.

Integreringen mellan de båda systemen innebär även en möjlighet att koppla ihop kundklubbar för att identifiera enskilda kunder och anpassa rabatter eller erbjudanden på ett effektivt sätt.

-Vi har letat efter en samarbetspartner med en modern molnbaserad lösning och Shopbox uppfyller alla de kriterierna. Genom att samarbeta kan vi ge kunderna en smidig lösning som effektiviserar och skapar kundnytta för deras egna kunder, säger Mathias Bredin, marknads- och försäljningschef på Extend.

Sammanlänkningen av de två systemen är en smidig process. Danska vinimportören HJ Hansen var första kund att prova den integrerade lösningen. Butikspersonalen kan nu direkt se om varan finns på lager och när nästa leverans är planerad. Alla priser, kund- artikel- och fakturainformation uppdateras i Extend och förs direkt vidare till Shopbox.

-Vi tror att det här bara är början, marknaden är mogen för den här typen av heldigitala lösningar. Fler och fler inser fördelarna med att ha allt samlat i ett system där de kan ha en total översikt, säger Mathias Bredin.

Shopbox arbetar med flera stora kunder i Norden, bland annat modeföretaget Ilse Jacobsen, danska Järnvägen och godisföretaget Tom´s.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>