EY vill inspirera kvinnor att satsa på en karriär inom tech
Hem Kvinnor på Kanalen EY vill inspirera kvinnor att satsa på en karriär inom tech

EY vill inspirera kvinnor att satsa på en karriär inom tech

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Den 8 mars hålls eventet Women in Tech och revisions- och rådgivningsföretaget EY är engagerade för andra året i rad i Nordens största mötesplats för kvinnor inom tech.

EY vill inspirera kvinnor att satsa på en karriär inom tech 2EY är en av huvudarrangörerna till succéeventet och biljetterna tog slut på mindre än två minuter. EY arrangerar flera aktiviteter med fokus på inspiration, nätverkande och kunskapsutbyte i samband med Women in Tech. En del av programmet är EY:s seminarium på temat ledarskap.

Intresset är rekordstort för den femte upplagan av Women in Tech. På internationella kvinnodagen kommer över 1500 personer delta i eventet som äger rum på Folkets Hus i Stockholm. Årets tema är ”A Brave New World” och några av talarna är partiledaren Annie Lööf och Googles Sverigechef Anna Wikland.

EY är en av huvudsponsorerna som gör Women in Tech möjligt. Idag har EY ett stort team med rådgivare åt verksamheter inom tech, media och telekom, men rådger även andra sektorer inom digital transformation. EY stöttar eventet för att fördjupa relationen med beslutsfattare i branschen och framtida talanger, men även inspirera kvinnor som är intresserade av tech.

– Vi tycker att Women in Tech är en unik mötesplats som lyfter frågor som berör oss, som digitalisering, jämställdhet, ledarskap och kompetensbehov. Vi är stolta över att vara engagerade i eventet och jag ser fram emot spännande diskussioner under vårt seminarium. EY har ett nordiskt team som arbetar med rådgivning till företag inom tech, media och telekom. Vi är intresserade av att nätverka med olika intressenter inom sektorn, men även träffa talanger som kan tänka sig en karriär hos oss, säger Marie Fossum Strannegård, partner och rådgivare inom EY:s TMT-sektor (Tech, Media, Telecom).

EY är engagerade på flera sätt i Women in Tech och arrangerar bl.a. seminariet ”Digital leadership in a brave new world”.

Några av paneldeltagarna är Anki Ahrnell, CDO Bonnier, Ebba Ljungerud, CCO Kindred Group och Elsa Bernadotte, VD och medgrundare av Karma App. Vidare medverkar Tuula Tallavaara, Head of M&A Law på EY i ett seminarium med fokus på startups och entreprenörskap. I EY:s monter finns möjlighet att träffa medarbetare som jobbar inom tech-området och med olika typer av projekt (t.ex. cyber, kryptovalutor, AI, robotics, analytics.). EY släpper ett poddavsnitt av Pod for Parity med robotforskaren Danica Kragic. Den 7 mars håller EY i föreventet WIT Warmup, som är ett nätverksmingel för de som deltar i Women in Tech.

Women in Tech är som tidigare år kostnadsfritt för besökare tack vare stödet från sponsorerna. Eventet är öppet för alla och den 1 februari släpptes de 1 500 biljetterna som tog slut på mindre än 2 minuter. Women in Tech pågår för första gången under en heldag och går att följa live på Viafree och Womenintech.se.

För mer information samt nyheter om talare: Womenintech.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>