Eyeonid Group AB väljer Arvato Financial Solutions som partner för betaltjänster

SaaS-företaget Eyeonid Group har tecknat avtal med Arvato Financial Solutions AB för betalningslösningar.

Eyeonid Group AB väljer Arvato Financial Solutions som partner för betaltjänster 1Avtalet omfattar även deras distributionspartners inom ID-monitorering och tecknas för Sverige med lokala avtal för Norge, Finland och Danmark, samt kan komma att utökas till fler europeiska länder.

Eyeonid Group AB är en SaaS-leverantör som genom sin avancerade teknologi för insamling, analys och paketering av data bland annat utvecklat lösningar inom ID-monitorering. Dessa distribueras till slutkonsumenter genom olika industrisegment som t ex bank, försäkring, telekom och retail och används för att minska riskerna för digitala bedrägerier, account-takeovers och ID-stölder.

“Vi är mycket glada över förtroendet att få leverera våra skräddarsydda betalningslösningar till Eyeonid som en del av deras erbjudande till kunder och distributionspartners. Speciellt eftersom de är ett företag i framkant vad gäller nya tekniska lösningar inom det viktiga området ID-skydd. Nu blir det ännu enklare för slutanvändarna att betala för de helhetslösningar som Eyeonid tillhandahåller, vilket gör att de kan öka sin konkurrenskraft och differentiering på marknaden”, säger Lars Argelius, Sales and Marketing Director på Arvato Financial Solutions.

Eyeonid kommer integrera funktionen i sina portal- och API-lösningar, både för försäljning via tredje part eller vid så kallade Try and Buy-erbjudanden i sina tjänstelösningar.

Avtalet med Arvato gör att Eyeonid nu kan leverera nyckelfärdiga lösningar, och vi har därmed tagit ytterligare ett stort steg i utvecklingen av vår distributionsplattform och vårt kunderbjudande. Det innebär att Eyeonid etablerar sig som möjliggörare för alla delar i distributionskedjan av vår proaktiva ID-skyddstjänst. Genom att vi nu kan integrera olika tredjepartslösningar ökar flexibiliteten ytterligare, vilket kommer att bidra till en ökande tillväxt för bolaget. Jag är väldigt stolt över det engagemang och jobb som lagts ner av alla parter, inte minst vårt försäljningsteam”, säger Patrik Ugander, VD på Eyeonid.