F-Secure bjöd in till Exklusiv förhandsvisning “Snowden”

Igår kväll samlade F-Secure ett 80-tal kunder och partner till Snowden.

IT-Kanalen.se
Till väster, F-Secures Skandinavienchef Xerxes Malekani

Vi börjar med mingel över snittar och bubbel. Förutom den utomordentlig trevliga kvällen och spännande filmatisering av turerna kring visselblåsaren som läckte tusentals dokument till media och över en natt blev både landsfiende och frihetskämpe.

IT-Kanalen fick möjlighet att ställa ett par frågor utöver filmen till F-Secures Skandinavienchef Xerxes Malekani. Xerxes gav oss information om deras nya produkt F-Secure TOTAL Säkerhet & Sekretess. En produkt för internetsäkerhet för alla dina enheter så som för privat bruk och för företag. Med den mängd personuppgifter som vi hanterar varje dag på alla våra devices som våra smartphones, tabletter och datorer, är det viktigt att hålla alla våra enheter skyddade och vår information privat.

Vad är er största utmaning nu? 
F-Secure har tre affärs områden det Konsument, Business Security och Cyber Security.
Integritet och sekretess är huvudfrågan, det har att göra med IT-Kanalen.senätövervakning och kartläggning av ens privata information, att myndigheter utövar insamling. Det är demokratins rättighet att inte att vara övervakad. Sverige är lagomlandet, jag har inget att dölja. Faktum är att om någon obehörig kommer in på dina privata domäner är det ok, Nej.  Är det det ok, att bli övervakad och kartlagd? Det är exakt det som händer på nätet.

F-Secure Total säkerhet & integritet, vill ge ett komplett skydd till dig och din online säkerhet och integritet. ” Vi vill ge Snowden ett Nobel frihetspris”, avslutar Xerxes.

Post Comment