Fairphone sätter ny standard för OS-uppdateringar
Hem Produkt NyheterMobiler Fairphone sätter ny standard för OS-uppdateringar

Fairphone sätter ny standard för OS-uppdateringar

Publicerat av: Redaktionen

Fairphone sätter ny standard för OS-uppdateringar – uppgraderar snart sju år gamla Fairphone 2 med Android 10!

 Den holländska, hållbarhetsfokuserade smartphonetillverkaren Fairphone höjer ännu en gång ribban för hur länge tillverkare ska stödja smartphones med nya systemuppdateringar.

Den hela sex år gamla Fairphone 2 uppdateras nu till Android 10, först ut i form av en offentlig betaversion som är tillgänglig från och med idag.

Fairphone sätter ny standard för OS-uppdateringarFairphone 2 släpptes 2015 och är en av ytterst få smartphones från det året som fortfarande får programuppdateringar. Det betyder att Fairphone aktivt stöttat modellen i snart sju år, vilket är unikt och sällan sett för Android-enheter. Fairphone 2 släpptes med Android 5 och har sedan dess uppgraderats till Android 6, Android 7.1 och Android 9. Detta cementerar Fairphones engagemang för sina produkter och för att säkerställa att Fairphone-användare kan använda sina smartphones i många år framöver.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>