Fellowmind förvärvar DQC och stärker sitt erbjudande i Sverige

Svenska DQC, specialister på Microsoft 365, blir en del av Fellowmind.

Fellowmind förvärvar DQC och stärker sitt erbjudande i Sverige 1
Jonas Andersson, VD på DQC

Med DQC stärker Fellowmind sin närvaro i Sverige och får tillgång till DQC:s marknadsledande tjänster inom Microsoft 365 och Modern Workplace.

DQC kommer att samverka med Fellowminds andra Sverigebaserade bolag Orango och Endeavor.

“Redan vid första introduktionen av Fellowmind blev det tydligt att vi har likvärdiga värderingar och en ömsesidig syn på vikten av att sätta medarbetaren i centrum” säger Jonas Andersson, VD på DQC.

”Våra kunders behov i deras digitala transformation blir alltmer komplexa. Att bli en del av Fellowmind gör det möjligt för oss att bredda vårt erbjudande och kunna tillgodose våra kunder även framåt. Sist men inte minst, detta hade inte varit möjligt utan DQC-teamets fantastiska engagemang. Jag är väldigt stolt över vad vi hittills har skapat tillsammans och jag ser fram emot vår kommande resa med Fellowmind.”

Emiel Putman, CEO på Fellowmind: ”Med tillägg av DQC:s kompetens inom Modern Workplace kan vi nu erbjuda ett integrerat förhållningssätt till våra kunder i deras digitala transformationsresa. Vi är mycket imponerade över DQC-teamets framgång och är glada över de likheter vi ser i vår syn på människan i centrum”.

Anna Kleine, Regional Director Sweden: “DQC har byggt upp ett starkt team av fantastiska konsulter och experter med mycket energi och entreprenörskap vilket är precis det vi söker på lokal nivå. Jag är övertygad om att tillsammans med DQC kommer vi nu kunna jobba i gemensamma projekt och stödja våra kunder i deras affärsutvecklingsutmaningar.

Efter förvärvet har Fellowmind 1500 anställda fördelat på fler än 30 kontor i sex europeiska länder. Den svenska regionen består av 350 medarbetare med kontor på sju orter. Förvärvet är en del av Fellowminds tillväxtstrategi i samarbete med FSN CapitalV.