Finnar tar Also upp i molnet
Hem DISTRIBUTÖRALSO Finnar tar Also upp i molnet

Finnar tar Also upp i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Also gör en Tech Data (eller Ingram Micro för den delen) och satsar på en molnportal. Distributören har förvärvat finska Nervogrid som utvecklar just den typen av lösningar.

Also beskriver det som en Cloud Brokerage Enablement Platform och den ska hjälpa till med hantering av publika och privata molnlösningar såväl som hybridvarianter.

Kärnan i erbjudandet blir en slags kontrollpanel där återförsäljare kan driva säljprocesser från start till leverans, inklusive sådant som statusrapportering och fakturering.

– Genom det här förvärvet vill vi stärka vår expertis inom molnområdet och utveckla det vidare. Vi erbjuder våra kunder och partner en plattform varifrån de kan sälja sina tjänster till en bred återförsäljare och deras kunder. Den här plattformen blir en bro mellan leverantör och återförsäljare, säger Gustavo Möller-Hergt, CEO på Also Holding.

– För Also innebär det här nya affärsmöjligheter med mjukvaru- och tjänsteleverantörer, .

Also Sveriges vd Eva Forsgren kan inte säga exakt när molnportalen kommer att öppna här, men säger att det ska ske innan sommaren.

Läs också: Tech Data öppnar molnportal

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>