Flera nya utmärkelser till low-code aktören outsystems

Bolaget Wheels Inc. har vunnit två Gold Stevie Awards för utmärkt kundservice tack vare appar som de byggt med OutSystems low-code plattform.

Flera nya utmärkelser till low-code aktören outsystems 1Wheels Inc. hjälper kunder inom fordonsindustrin att hantera sina flottor med att tillhandahålla tekniklösningar som underlättar kommunikation med förare, förbättrar organisationsförmågan samt främjar även fordonssäkerheten.

Wheels arbetade med OutSystems för att snabbt får igång sin low-code utvecklingsprocess så att de kunde leverera en serie applikationer, inklusive en mobilversion av sin FleetView-klientportal och ett telematikbehandlingssystem. På bara 13 veckor byggde Wheels mobilapplikationen, fördubblade hastigheten hos dessa utvecklingsprocesser och integrerade nya möjligheter till sin centrala klientfokuserade portal, vilket skapade en sömlös användarupplevelse.

Wheels har också arbetat med OutSystems för att bygga ett Vehicle Inventory Management (VIM) -program för FleetView-portalen. Det bidrog till att stödja större arbetsflödeseffektivitet, guidad beslutsfattande, SLA-spårning och högre kvalitet. ett telematikordningsbehandlingssystem som digitaliserar den manuella processen att beställa och spåra dataproducerande plugin-enheter för fordon. Anledningen till att Wheels FleetView Mobile app vann var på grund av sin biometriska inloggning, push-meddelanden, information om förare / fordon, godkännanden, varningar och lokal lagring som ger flottans chefer den information de behöver samt möjligheten att vidta åtgärder snabbt när det behövs. Det anslutna fordonsprogrammet vann för att använda IoT-data för att få insikter som kan användas för att förbättra fordonssäkerhet, fordonseffektivitet och drivkraftsproduktivitet.

CRN hyllar OutSystems som marknadsledare av “Top Mobile Application Development Platform”

OutSystems, leverantör av den marknadsledande plattformen inom low-code och snabb applikationsutveckling, har utnämnts av CRN Mobility 100 som en av de “15 Coolest Mobile App Development Platforms” under 2019. Dessutom utsågs OutSystems senior chef för Channel Marketing, Shiri Friedman, till en av “De mäktigaste kvinnorna inom Channel Marketing 2019.” Dessa erkännanden är ett resultat av ökad kundanpassning av OutSystems plattform och massiv tillväxt av kanalprogrammet. CRN-rapporten lyfter fram leverantörer som erbjuder innovativa plattformar för att utveckla mobila appar.

OutSystems kunder är utvalda till ”Forrester Digital Transformation 2019 Conference Series”

OutSystems kan stolt meddela att deras kunder Schneider Electric, bswift och Midland Heart talar vid årets Forrester Digital Transformation 2019 konferensserie i Chicago, Mumbai och London. OutSystems kunder är ledande inom så kallade ”best praxis” om hur low-code teknologi gör det möjligt för dem att accelerera sin digitala omvandling, utveckling och för att kunna vara innovativa snabbare. Forrester-konferensserien innehåller ett dussintals seminarier med branschexperter och analytiker som tar itu med det komplexa ämnet digital transformation.