Flera testorder till TopRight Nordic inom klimat- och affärssmart LED-belysning
Hem NyheterHållbarhet/Miljö Flera testorder till TopRight Nordic inom klimat- och affärssmart LED-belysning

Flera testorder till TopRight Nordic inom klimat- och affärssmart LED-belysning

Publicerat av: Redaktionen

Smart-techbolaget TopRight Nordic har fått testbeställningar gällande ny energismart LED-belysning, SMART LED™.

Kunderna är VOLVO Cars i Oscarström och Valmont i Danmark. Värdet för test ordrarna är 325 tkr men potentialen är mycket stor om testerna faller väl ut.

TopRights SMART LED™ är ett hett område nu. Flertalet kunder har upptäckt vilken energibesparing en konvertering till SMART LED™ innebär. Några av dem som insett det klimatsmarta och affärssmarta med att övergå till den här lösningen är Catena Arena, InkClub, Frigoscandia och danska FaiTrans. Akademihallen, på Rögles hemmaplan Catena Arena, byter till TopRight SMART LED™ och åstadkommer en energibesparing på ca 65% jämfört med sin tidigare belysning. InkClubs stora lager och huvudkontor konverterar befintlig armatur till SMART LED™ med en optimal energibesparing på ca 70%.

EU-direktivet som förbjuder all produktion och försäljning av kvicksilverbaserade lysrör från sept. 2023 medför att efterfrågan på LED lysrör nu börjar öka markant. TopRight har utvecklat klimatfrämjande och affärskloka SMART LED™ lösningar som gör bytet av gamla lysrör till mer energieffektiva LED lysrör möjligt.

Flera testorder till TopRight Nordic inom klimat- och affärssmart LED-belysning”Att nu Volvo Cars och Danska Valmont väljer att testa vår klimatsmarta LED-belysning är så klart en fjäder i hatten. Vi ser nya projekt utvecklas vilket visar både på ett stort förtroende för oss och värdet av de smarta lösningar vi levererar. Det här viktiga området är i en enormt expansiv fas just nu”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

SMART LED

Med TopRight Nordics LED teknik erbjuder vi kompletta belysningslösningar – kostnadseffektiva, energisnåla hälsosamma och miljövänliga.

Det gör det möjligt att skräddarsy din ljusmiljö. Design och integration, dimbarhet, justering av ljustemperaturen och närvarostyrning är några delar som vi har lösningar på.

Energibesparingen för belysning är cirka 50–90 procent, beroende på jämförelsebelysningens typ och ålder. LED-lysrörens mångfaldiga livslängd jämfört med traditionella lysrör, innebär märkbart lägre drift- och underhållskostnader för belysningen. Besparingen betalar installationen på mycket kort tid, vanligtvis under två år.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>