Hem Nyheter Flowscape och Vasakronan inleder strategiskt utvecklingssamarbete

Flowscape och Vasakronan inleder strategiskt utvecklingssamarbete

Publicerat av: Redaktionen

Flowscape och Sveriges största fastighetsbolag, Vasaskronan, inleder ett gemensamt utvecklingsprojekt för att vidareutveckla Flowscapes produkt så att den kan användas i det snabbväxande Coworkingsegmentet samt integreras direkt mot Vasakronans smarta byggnader.

Flowscape och Vasakronan inleder strategiskt utvecklingssamarbete 2

Peter Reigo, VD och grundare

Den initiala kontraktslängden är 12 månader och Vasakronan kommer under denna tid finansiera projektet med 5,5 millioner SEK.

Flowscape och Vasakronan utvecklade tillsammans första versionen av Flowscapes smartakontorslösning, som lanserades till marknaden 2014, och sedan dess har Vasakronan använt och marknadsfört Flowscape lösning.

Nu har Vasakronan beslutat att de vill intensifiera sammarbetet och integrera Flowscapes lösning i deras kunderbjudande.

Lösningen kommer vara en del av Vasakonans IT-lösning för deras kunder, både i klassiska kontor och i coworking arenor.

Flowscape kommer tillsammans med Vasakronan utveckla funktioner i produkten så att den passar för deras coworking arenor samt att den direkt kan koppla upp sig till Vasakronans smarta-byggnadplattform, och därmed få tillgång till de befintliga sensorerna i byggnaderna. På detta sätt kommer tusentals av Vasakronans kunder kunna köpa Flowscape’s lösning utan att ny hårdvara behöver installeras. Det möjliggör en mycket kostnadseffektiv och skalbar säljkanal.

”Vi är otroligt glada att tillsammans med Sveriges ledande kontorsaktör få vidareutveckla vår produkt så att den blir ännu mer skalbar och kan säljas till det snabbväxande Coworkingsegmentet. Vi ser också detta som en bra möjlighet att ytterligarte stärka vår position på den Svenska marknaden.” säger Peter Reigo, VD och grundare.

Denna information är sådan information som Flowscape Technology AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 september 2019.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>