Flowscape under sammangående med Crowdsoft – Ericsson utser Flowscape till global IoT-partner
Hem Nyheter Flowscape under sammangående med Crowdsoft – Ericsson utser Flowscape till global IoT-partner

Flowscape under sammangående med Crowdsoft – Ericsson utser Flowscape till global IoT-partner

Publicerat av: Redaktionen

Flowscape går från leverantör till att också bli partner till Ericsson genom ett globalt avtal.

Flowscape under sammangående med Crowdsoft – Ericsson utser Flowscape till global IoT-partner 2Det gör produkterna till en del av deras IoT-ekosystem och betyder att Flowscape exponeras i Ericssons globala kanaler som en godkänd partner. En konsekvens av avtalet är att Ericsson visar upp och använder Flowscapes system på Mobile World Congress, världens största mobilmässa.

Efter drygt ett halvår tar Flowscape klivet över från leverantör till att också bli partner till Ericsson. Det innebär att produkterna integreras i Ericsson IoT Accelerator platform och exponeras i Ericssons kanaler gentemot deras globala kunder.

Praktiskt betyder det en kvalitetssäkring där Ericsson både verifierar produkternas kvalitet och att de är kompatibla med Ericssons egna lösningar. Partnerskapet har starkt strategiskt värde men genererar inte automatiskt några affärer varför ordervärde inte kan anges.

”Vi har alltid sett på Ericsson som en drömkund. Att nu växla upp relationen och kunna arbeta gemensamt gentemot världsmarknaden med vårt erbjudande är ännu en dröm som går i uppfyllelse”, kommenterar Flowscapes VD Peter Reigo.

Den 26 februari öppnar den 31:a upplagan av Mobile World Congress, världens största mobilmässa som drar över 100 000 deltagare. Ericsson slår på stort och har en 8 000 kvm monter där man, tack vare avtalet, valt Flowscape som partner för att göra besöket i montern mer intressant och lättnavigerat.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>