Flowscape utvald Smart Office-lösning på svenskt ”Experience Center”

Flowscape har ingått ett partnersamarbete med Co-Lounge, ett fysiskt och digitalt ”Experience Center” som visar framtidens innovativa arbetssätt.

Flowscape utvald Smart Office-lösning på svenskt ”Experience Center” 1
Flowscapes VD Peter Reigo håller föredrag på Co-Lounge, november 2018. Foto: Co-Lounge

Co-Lounge är ett samarbete mellan flera stora bolag inom området Workstyle Innovation.

Co-Lounge är ett koncept som kommit till i ett samarbete mellan Ricoh Sverige, IBM Svenska AB, Coor samt Kinnarps. Co-Lounges lokaler i Solna är ett dedikerat utrymme där kunder till partnerbolagen kan prova att jobba med olika verktyg och plattformar, både fysiska och digitala, i samband med jobbrelaterade aktiviteter som till exempel möten eller workshops. Personal från partnerbolagen finns på plats för att demonstrera de olika digitala verktygens och arbetsprocessernas flöde.

”För Flowscape är det en fantastisk möjlighet att, tillsammans med starka partners, exponera vår lösning ännu bredare mot den svenska marknaden. Samtliga bolag i Co-Lounge är stora varumärken med imponerande kundlistor och vi är väldigt stolta att ha blivit utvalda som den Smart Office-lösning de vill visa upp vid sidan av sina egna innovativa lösningar” säger Peter Reigo, VD för Flowscape.