Fokus på hybridmoln ger Viridis IT guldstjärna
Hem Nyheter Fokus på hybridmoln ger Viridis IT guldstjärna

Fokus på hybridmoln ger Viridis IT guldstjärna

Publicerat av: Redaktionen
Niclas Borgström, VIridis IT.

Niclas Borgström, VIridis IT.

Viridis IT har ett tydligt fokus på hybridmoln-lösningar. Företagets Niclas Borgström ser allt fler kunder som väljer den vägen. Nyligen fick han också en utmärkelse av VMware för sina insatser kring att sprida kunskap och inspiration kring bland annat den typen av lösningar.

Niclas Borgström på Viridis IT har fått en guldstjärna av VMware. Den kallas för all del inte så, utan har titeln vExpert. Den tilldelas individer som inte bara är särskilt kunniga inom VMwares lösningar, utan också delar med sig av sin kunskap till kollegor i branschen och på så sätt bidrar till att bygga communityn runt leverantörens lösningar.

Niclas är stolt över utmärkelsen som han har fått fyra gånger tidigare.

– På Viridis IT har vi alltid satsat på specialistkompetens och ett tydligare kvitto på detta går knappt att få. Att erhålla utmärkelsen VMware vExpert fem gånger är inte bara något utöver det vanliga utan också unikt i Sverige, säger Niclas.

Första hybridmoln-partnern

Viridis IT visar framfötterna hos VMware även på andra sätt. Bland annat är de den första partnern i Sverige som fick statusen Hybrid Cloud, vilket ju ligger i linje med en av leverantörens största satsningar där de nyligen lanserade tjänsten Vcloud Hybrid Service i Europa.

– Under det kommande året men framförallt på lite längre sikt kommer marknaden förändras. Vi går från rena on-premise lösningar med servrar och tjänster i egna datacenter till att man hanterar mer av tjänsterna utanför sina fyra väggar i hybridlösningar eller publika molntjänster, säger Niclas.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00