Folkfest väntas när Allt för sjön fortsätter tillsammans med Vildmarksmässan

81:a upplagen av Allt för sjön har lockat storpublik till Stockholmsmässan sedan den öppnade lördagen 5 mars. De som ännu inte har hittat ut till Stockholmsmässan har fortfarande chansen att se Sveriges nyhetaste båtmässa fram till söndag 13 mars. Fredag 11 mars öppnas även portarna till 30-årsfirande Vildmarksmässan som blir grannar med Allt för sjön.

Allt för sjön smygöppnade i fredags men från och med förra lördagen har den varit öppen för publik. Det finns fortfarande en chans att tjuvstarta sommaren på Allt för sjön i den stora spektakulära båthallen eller se alla prylar i allt om sjönEuropas största tillbehörshall. På söndag 13 mars har SSRS sin sjöräddardag där de förutom att beskriva sin
verksamhet i montern och sin närvaro på Samos under flyktingkatastrofen också finnas på entrétorget och informera om de gula båtarna.

– Vädret ger oss vårkänslor stundtals, men inne på Allt för sjön är det vår-och sommarkänslor hela tiden. Som alltid är mässan full med 2016-års nyheter med allt som rör båt och båtlivet, säger Hanse Thorslund, projektchef Allt för sjön.

Post Comment